Στα πλαίσια της γνωριμίας των μαθητών με την γαλλική κουζίνα
ασχοληθήκαμε με τον τρόπο παρασκευής κρέπας. Οι μαθητές του τμήματος
των Γαλλικών της ΣΤ΄ τάξης με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού τους,
με χαρά ξεκίνησαν την διαδικασία η οποία περιλάμβανε την συγκέντρωση
κατ’ αρχήν των υλικών και στην συνέχεια την παρασκευή της ζύμης που
αποτελεί την βάση της κρέπας. Στη συνέχεια προχώρησαν στο ψήσιμό της
και στην πρόσθεση των υπόλοιπων υλικών, ανάλογα βέβαια με το γούστο
του καθένα. Όταν τελείωσαν με χαρά προσέφεραν να δοκιμάσουν και οι
υπόλοιποι. Σίγουρα οι μαθητές το χάρηκαν και το ευχαριστήθηκαν όπως
φάνηκε αφού έστω και για λίγο έγιναν σεφ.

